Цитрусова торта със стевия

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова Плодова торта

Нашите идеи за новости не стихват. Още по-щастливи сме, когато вие изисквате от нас и ние можем да ви дадем това, което искате. И… воаля – торта със стевия. Неповторима по рода си, най-здравословната и оригинална! Усещане като за лека бисквитена торта, но бисквитите са заменени с по-добрата алтернатива – слънчоглед, цикория, кокос и кокосово масло. Кремът е ммм – нежен, мек, приятен, лек – изобретен от банан, портокал, лимон, грейпфрут и кокосов тахан. С какво сме я направили сладка? Както вече ви споменахме, само със стевия! Торта за ценители :)

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Състав: кокос, слънчоглед, цикория, стевия, сусамов тахан, банан, портокал, лимон, грейпфрут

! не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!