Торта Солен Шоколад

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Школадова Сурова Торта със солен карамел

 

Какво е описанието ви за неочаквано добра комбинация? В нашия случай се получи очаквано изумителна – шоколад, карамел и… сол ☺ Иначе казано, по шоколад и сол ще ви посрещнем, по карамела ще се разтопите, на добра основа ще се насладите ☺ Ако ви е любопитно, тази торта е за вас. Предварително разтваряме завесата - солта ще засили насладата от шоколада и карамела, а усещането е УАУ

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Най-отгоре ще видите още преди да сте усетили със сетивата си великолепен слой от суров шоколад. Сладък от агавето, интензивен от солта, мек и ароматен, от истинско сурово какао и кокосово масло. Запечатан по средата е „соленият карамел“ – отново без никаква добавена захар, но сладък от фурмите, балансиран с кокосов тахан, кокосово мляко и… сол ☺ Не на последно място заслуга за цялостната кулинарна хармония на сладкото изкушение е основата. Тя е стабилна и вкусна – към бадемите, кайсиевите ядки и слънчогледа се присъединяват кокос, какао и фурми.


Съдържание: фурми, бадеми, кайсиеви ядки, кокос, слънчоглед, сурово какао, кокосово масло, агаве и сол

* не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.200кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.900кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 900гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!