Двоен шоколад с Портокалов Чийзкейк

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова шоколадова торта с портокал

Изумително съчетание на тъмен шоколад със слънчеви нюанси, които идват от био портокали и се допълват чрез подбрани ядки – бразилски орех, орехи, кашу. Вкусът на съвършенството не би бил пълен без деликатното участие на фурми, брашно от рожков, кокосово масло, мед и био какао за едно неповторимо, натурално удоволствие в суров вид.

Чиста наслада във всяка хапка!

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Да вземем за пример бразилските орехи и техните ползи за организма в една балансирана диета. Тези „вълшебни“ ядки са събрали в себе си истинската концентрирана сила. Те дават нужното количество селен на организма чрез две (във всяко парче торта) или три орехчета на ден. По този начин ще бъдем сигурни, че даваме всичко необходимо и съдействаме успешно на имунната си система. Чрез бразилските ядки, ние се грижим и за своята красота отвътре за да придобие тя и свой външен израз чрез по-силната коса и красивата кожа. Особено големи са ползите за здравето на дамите – за репродуктивните способности, безпроблемна бременност, правилно работеща щитовидна жлеза и още много други. Мярката е от изключително значение, защото прекаляването с нищо не е полезно за нас и ограбва удоволствието от момента.

 

Съдържа: бразилски орех, орехи, фурми, брашно от рожков, кашу, сурово какао, кокосово масло, био портокал, мед.

 

* не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 970гр. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.4400кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 720гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!