Прасковена Торта

Цена: 42,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова торта с нежен крем

В основата е микс от ядки – кайсиеви, бадем и слънчоглед, рожков и фурми. Впечатляващ крем от кашу, праскови, мед, кокосов тахан и чия.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Прасковената торта. Опитайте я незабавно! Очаква Ви разкошна смесица на сладка основа и балансиран крем, нежна текстура, приятно изживяване на небцето и насищане. А прасковата – царицата на плодовете, сочна и апетитна, е допълващият елемент на тази свежест и неустоимост.

Както винаги, наша грижа е не само да поглезите сетивата с вълшебна сурова торта, но да усетите и полезността ѝ. Високо съдържание на белтъчини, витамини от групата B, витамин Е, желязо и калий, магнезий, фосфор, калций, цинк, селен и много др. подпомагат имунната система, сърцето, мозъка, костите, стомаха и цялостното Ви състояние. Ако Ви липсва лятото, намерете го с прасковената ни торта. Ако Ви е слънчево, допълнете преживяването :)

 

* Не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

* Основа от бадеми, кайсиеви ядки, рожково брашно и фурми. * Крем с кашу, кокосов тахан, кокосово масло, мед, чиа и праскови.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 990гр. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.600кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 740гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!