Прасковена Торта

Прасковената сурова торта. Опитайте я незабавно!

 

Очаква Ви разкошна смесица на сладка основа и балансиран крем, нежна текстура, приятно изживяване на небцето и насищане на сетивата. А прасковата – царицата на плодовете, сочна и апетитна, е допълващият елемент на тази свежест и неустоимост.

 

В основата е микс от ядки – кайсиеви, бадем и слънчоглед, рожков и фурми. Впечатляващ крем от кашу, праскови, мед, кокосов тахан, мента и чия

Подробно описание +

Както винаги, наша грижа е не само да поглезите сетивата с вълшебна сурова торта, но да усетите и полезността ѝ. Високо съдържание на белтъчини, витамини от групата B, витамин Е, желязо и калий, магнезий, фосфор, калций, цинк, селен и много др. подпомагат имунната система, сърцето, мозъка, костите, стомаха и цялостното Ви състояние. Ако Ви липсва лятото, намерете го с прасковената ни торта. Ако Ви е слънчево, допълнете преживяването :)

 

Основа от бадеми, кайсиеви ядки, рожково брашно и фурми. * Крем с кашу, кокосов тахан, кокосово масло, мед, чиа, мента и праскови.

 

*Тортата се съхранява се в хладилник.

*Украсата на нашите торти е примерна и може да се различава от снимката!

 

Не съдържа глутен, захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.200кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.780кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 880гр

БОНБОНИ С КАКАО И ПОРТОКАЛ

Малка хапка сладост, съхранила в себе си цялата свежест на суровите ядки.

поръчай за празника си

Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед...

суров кето десерт на щастието