Торта с Боровинки и Кокосов крем

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова Боровинкова Торта

Началото се поставя с блатове от орехи, кайсиеви ядки, кокосови стърготини и фурми. Следва крем от кашу, боровинки, лимон, кокосов крем, мед и асай бери. Торта, която е богата на супер храни и дава 100% вкус с всяка малка хапка.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Да направиш нещо по-добро от почти пълно съвършенство, това е истинско предизвикателство.

Тортата с боровинки и кокосов крем е едно изкушение с напълно обновен и различен облик. Вкусът и полезното въздействие са на преден план. Но новата визия с два блата и шоколадова украса, дават едно по-пълно усещане за върховен десерт.

 

От там идва любовта, от едно вълшебно съчетание между вкусове, което събужда емоция, еуфория, копнеж и нежно удоволствие. От чиста любов към истинската храна и всяка фина хапка.

 

Орехи, кайсиеви ядки, фурми, овесени ядки (от тези без глутен) и кокосови стърготини, са съставките на всеки блат в тази сурова изкусителка. Кремът е направен от фината комбинация на кашу, кокосов тахан, боровинки, кокосово масло, мед, лимон и асаи бери. Шоколадовият финал е в напълно наш стил.

 

Тук, както и във всички наши продукти, ние влагаме много любов и внимателно обработени ядки. Те са предварително накиснати за определено време, което е специфично за всеки отделен вид ядки.

 

Технологичната прецизност е от детайлите, които гарантират не просто качество на суровите торти, а и нейното богатство за здравето.

 

Суровата торта с боровинки и кокосов крем е един прекрасен избор на десерт с хидратиращо действие. Тя има богат и плътен вкус, естествен аромат и носи наслада за всички сетива. Нещо повече, събужда у вас копнеж за натурална и жива храна. С нея ще сте сигурни винаги, че удоволствието носи полза на здравето и истинска храна за тялото.

 

Само, когато успеем да превърнем храната в празник и духовно изживяване, тогава ще успеем да получим всичко безценно от нея и тялото да ни благодари с мечтаната форма.

 

Всяка промяна започва отвътре, с малка крачка, с деликатна хапка и с ясното желание за нещо по-добро. Пристъпете към промяната с торта боровинки и кокосов, усетете я и я вкусете за да бъдете тотално завладяни. 

 

Съдържа: орехи, кайсиеви ядки, слънчоглед,  кокосови стърготини, безглутенови овесени ядки, фурми, кокосово масло, кашу, кокосов такан, лимон, боровинки, мед, асаи бери.

* не съдържа яйца, млечни продукти, глутен, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.200кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.800кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 900гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!