Торта Ягоди и Босилек

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова Ягодова Торта

Една от възможно най-свежите комбинации, без цитрусови елементи, но с истински полъх на дъхава градина. Тортата с ягоди и босилек е събрала в себе си съвършенството на ядките, сладостта от природата и ароматите на екзотиката. Направена от бадеми, фурми, какао, кашу, мед, кокосово масло и увенчана с нежността на ягоди в дъхавата компания на босилек. Тази торта умее да дава много и в същото време остава ненатрапчиво лека.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

В натурален суров вид или стандартна, не всеки е любител на преобладаващо шоколадовата торта. За всички, които харесват плодови и свежи комбинации, интересен вкус и усещане за магична съчетаност, за тях е измислена суровата торта с ягоди и босилек.

 

Този здравословен сладкиш, съчетава в себе си една истинска хармония от вкусове и цветове. Чрез него, ние храним сетивата във всяко отношение и инвестираме в своето здраве. Много рядко се среща толкова балансирана и добра комбинация като тази между ягоди и босилек. От една страна са ягодите с техните засилващи имунитета свойства, а от другата е босилека, които може да излекува кашлица, температура, стомашни проблеми и даже да помогне на сърцето. Този здравословен супер дует е допълнен с една повече от добра компания. Сурови бадеми за стройна фигура, сурово кашу против депресия, какао за антиоксиданти, мед за добро храносмилане, кокосово масло за полезни мазнини и фурми за безценните фибри – качествено гориво за тялото.

 

Колкото и неочаквано да е участието на босилек в тази торта, то ще ви зареди изключително много със свежест. Само след като я опитате, можете да разберете, че няма салата или друго ястие, което да ви го предложи в толкова изтънчена форма. Трудно е да се определи, кое преобладава в една подобна сурова торта – здравословната полза или насладата от вкуса. Подобна торта, приляга отлично на всяко меню и внася питателен завършек в него. На заден план остават мотивите, търсенето на здравословна алтернатива и чревоугодничеството. Запазва се само усещането за вкус, които е силен, но лишен от натрапчивост.

 

Суровата торта ягоди и босилек, би могла да бъде наречена откровение и пробуждане. Като пролетен дъжд, които е пълен със свежо ухание, тя покорява и оставя трайни спомени за вкус. След подобни изкушения, човек постепенно губи своята зависимост към нездравословната храна и се отваря все повече за идеята да нахрани всяка частица от себе си с нещо добро.

 

Съдържа: бадеми, кайсиеви ядки, слънчоглед, фурми, какао, кашу, мед, ягоди, босилек и кокосово масло.

 

* не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.000кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.500кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 750гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!