Тирамису

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова Тортата Тирамису

 

Тя е като операта - човек или се влюбва в нея от пръв поглед, или не трябва да я разбира. Тя е царицата! И вечната победителка!

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

С аромат на кафе, ванилия и мед. Разтваря сетивата за изживяване, емоции и страст. Представяме ви нашия истински тирамису привкус в суров вид. В блата от ядки със самочувствие се вместват кафето и какаото. Фурмите създават сладостта и приканват кокосовия крем да се похвали с изтънчеността на мед и ванилия. За ценителите ще добавим традиционното марсала присъствие.

 

Като всичко, създадено от нас, и тук сме помислили за ползите. Отново сме заложили на богатство от витамини, минерали и нутриенти. Кайсиеви ядки, слънчоглед, кокос... Обърнете внимание и на бадема. Той е неизчерпаем източник на полезни съставки и съдейства в грижата ни за кожата, тялото, младостта, имунитета, физическата форма, общото ни състояние, тонуса, костите, сърцето, мозъка, предпазва ни от някои от най-страшните болести на века и ни защитава от преумора на органите и духа.

 

Вече разбрахте, че има и друг важен гост - медът! Да му отдадем заслужено внимание - и като вечния продукт на всички времена, и като неустоим вкус, и като затоплящ аромат! Класика в класиката. Изживейте я!


Съдържание: кашу, кокосова сметана, мед, марсала, какао, кафе, слънчоглед, бадеми, кайсиеви ядки, фурми, ванилия.

 

Не съдържа захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Тортата е един размер, квадранта и тегло 1.200кг.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!