Сурови Плодови Торти

Сурови Плодови Торти

Суровите плодови торти са предназначени за хората, които се стараят да водят здравословен начин на живот и обръщат засилено внимание на храната, която консумират. Те са особено лесни за приготвяне, като не са лишени от сладост. Точно обратното, при тях тя е естествена, защото идва от природни продукти. В случая със суровите плодови торти – сокът на плодовете е натуралният подсладителн.

Особено обичана е веган ягодовата торта. Тя може да се приготви по различни начини, като се използват разнообразни съставки, но в същината си е една и съща. Суровата бананова торта също е обичана от хората, които похапват сурови плодови торти.

Безспорният победител при веган десертите обаче е боровинковата торта. Тя е не просто кулинарен шедьовър. Тя е истинско изкуство според майсторите сладкари. Суровите веган плодови торти позволяват комбинация между няколко плода, а също и подправки. Особено добро допълнение към всяка веган торта е ментата.

Тези безглутенови торти са лесни и бързи за приготвяне, а най-хубавото е, че са диетични. Не са тежки за хапване, защото в тях липсват съставки като олио, яйца, захар и др. Липсва и процеса на печене. При суровите плодови торти той е заменен от процес на стягане в хладилник за определен период от време.

Подреди по