Шоколадови шайби

Цена: 20,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Страхотна новина за любителите на шоколада и хрупкавите му разновидности!

На Вашето внимание - разтапящ се и неустоим наситен вкус на качествен шоколад, допълнен с балансиращия и изтънчен сусам, кокосови стърготини, истинско какао, мед и кокосово масло.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Шоколадовата шайба е приятел на кафето, чая и всяка Ваша любима напитка. Както и другите ни продукти, е приятел на Вас и здравето Ви. Добавяте доза желязо, калций, магнезий, фосфор, фолиева киселина, фибри, цинк, витамини от A до Z :), природни масла и още важни съставки. По най-естествен начин ще доставите наслада на сетивата и едновременно с това ще се погрижите за сърцето, мозъка, стомаха, кожата и пр. Последното подсеща – това вкусно блокче изглежда малко, но е хранително и ще Ви държи сити дълго.

Съдържа: сусам, какао, кокосови стърготини, кокосово масло, мед.

*не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!