Шоколадова торта с Лешници

Съчетанието на сурово какао и кокосов крем граничат с поезията, когато говорим за сурови торти. Точно там, техният дует се допълва неповторимо от лешници, бадеми, какаово масло. За сладостта на тази сурова шоколадова торта не се грижат кои да е съставки, тя идва от плътните вкусове на кокосова захар и натурални фурми. Веднъж усетили това вълшебство, вашите вкусови рецептори ще забравят всеки спомен за друго подобно съчетание!

60,00 лв.
Подробно описание +

В случай че очаквате да намерите концентрация от антиоксиданти в млечен или даже черен шоколад, сега ви очаква известно разочарование. За огромно наше съжаление, индустрията успява да превземе и опорочи много полезни неща. Те губят значително от качествата си след топлинна или други обработки. Суровото какао е сред тези „ограбени“ от обработката богатства. Подложено на излишна топлина, необмислено смесвано с промишлени подсладители и вредни мазнини. Суровото какао губи от своята ценност след всяка следваща стъпка до превръщането му в шоколад. Тъжно от една страна и отварящо възможност за алтернативи от друга.

 

Пренесете своята страст към богатия вкус на какао и нуждата от истинска храна върху нещо натурално. Суровата шоколадова с лешници е отговора на молитвите, ако искате 100% вкус и нещо с което да нахраните всяка клетка в тялото си. Тя е направена от подбрани и деликатно съчетани продукти. Свързва в себе си два основни вкуса, които са като създадени един за друг – какао и кокос. И там в страстните прегръдки на суровото какао, кокосовият крем среща своята истинска сродна душа. Кокосовата захар и какаовото масло в тази торта са само допълнение на един толкова съвършен дует от вкусове, които се преплита и въплъщава с суровата шоколадова торта.

 

Използването на лешници и бадеми не е случайно, те дават една качествена и солидна основа на тортата. Върху подобна база, всеки богат вкус би могъл да се развие толкова добре, че да носи истинска радост на небцето. Фурмите са от тези компоненти, които придават изявена плътност и ненатрапчиво богатство. Без да доминират като вкус, те допринасят за цялостното усещане, което шоколадовата сурова торта с лешници създава.

 

Ако има непорочно изкушение, лишено от греховност, но носещо пълната наслада в себе си, то се е въплътило в тази сурова торта. Когато опитате нещо подобно и разберете, че здравословната храна е наситена с вкус, тогава бихте могли да прегърнете истински идеята за пълноценно хранене. Има неща, които трябва да си останат сурови и натурални на всяка цена!

 

Състав: лешници, бадеми, кайсиеви ядки, кокосова захар, какаово масло, фурми, сурово какао, кокосов тахан.

 

*Тортата се съхранява се в хладилник.

*Украсата на нашите торти е примерна и може да се различава от снимката!

 

Не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Хранителна стойност в 100г: 2211kJ/528ckal ;

мазнини: 39.5g, от които наситени:30g;

въглехидрати: 34.5g, от които захари: 23g;

белтъчини: 8.5g;

*съдържанието на сол се дължи на наличието на естествено съдържащ се в продукта натрии

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.000кг. Голама сурова торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.500кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 750гр.

БОНБОНИ С КАКАО И ПОРТОКАЛ

Малка хапка сладост, съхранила в себе си цялата свежест на суровите ядки.

поръчай за празника си

Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед...

суров кето десерт на щастието
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!