Шоколадова торта с Лешници

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова Шоколадова Торта

Съчетанието на сурово какао и кокосов крем граничат с поезията, когато говорим за сурови торти. Точно там, техният дует се допълва неповторимо от лешници, бадеми, какаово масло. За сладостта на тази торта не се грижат кои да е съставки, тя идва от плътните вкусове на кокосова захар и натурални фурми. Веднъж усетили това вълшебство, вашите вкусови рецептори ще забравят всеки спомен за друго подобно съчетание!

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

В случай че очаквате да намерите концентрация от антиоксиданти в млечен или даже черен шоколад, сега ви очаква известно разочарование. За огромно наше съжаление, индустрията успява да превземе и опорочи много полезни неща. Те губят значително от качествата си след топлинна или други обработки. Суровото какао е сред тези „ограбени“ от обработката богатства. Подложено на излишна топлина, необмислено смесвано с промишлени подсладители и вредни мазнини. Суровото какао губи от своята ценност след всяка следваща стъпка до превръщането му в шоколад. Тъжно от една страна и отварящо възможност за алтернативи от друга.

 

Пренесете своята страст към богатия вкус на какао и нуждата от истинска храна върху нещо натурално. Шоколадова торта с лешници е отговора на молитвите, ако искате 100% вкус и нещо с което да нахраните всяка клетка в тялото си. Тя е направена от подбрани и деликатно съчетани продукти. Свързва в себе си два основни вкуса, които са като създадени един за друг – какао и кокос. И там в страстните прегръдки на суровото какао, кокосовият крем среща своята истинска сродна душа. Кокосовата захар и какаовото масло в тази торта са само допълнение на един толкова съвършен дует от вкусове.

 

Използването на лешници и бадеми не е случайно, те дават една качествена и солидна основа на тортата. Върху подобна база, всеки богат вкус би могъл да се развие толкова добре, че да носи истинска радост на небцето. Фурмите са от тези компоненти, които придават изявена плътност и ненатрапчиво богатство. Без да доминират като вкус, те допринасят за цялостното усещане, което шоколадовата торта с лешници създава.

 

Ако има непорочно изкушение, лишено от греховност, но носещо пълната наслада в себе си, то се е въплътило в тази торта. Когато опитате нещо подобно и разберете, че здравословната храна е наситена с вкус, тогава бихте могли да прегърнете истински идеята за пълноценно хранене. Има неща, които трябва да си останат сурови и натурални на всяка цена!

 

Съдържание: лешници, бадеми, кокосова захар, какаово масло, фурми, сурово какао, кокосов крем.

* не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.000кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.500кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 750гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!