RawCakes.bg в бурканче

Вероятно ви е направило впечатление, че ние от RawCakes.bg често използваме думите мисия и кауза, когато презентираме здравословните ползи от продуктите, които използваме за приготвяне на вкусни, но полезни сурови десерти. И няма как да е иначе, защото осъзнатото хранене е само една малка част от една далеч по-мащабна концепция за природосъобразен и максимално чист живот, която все по-често ще ангажира съзнанието на съвременния човек.

 

Устойчивото присъствие в ежедневието ни на теми като екологичен продукт, рециклиране, осъзнато пазаруване, доказват, че събуждането на човечеството към по-прост и щадящ природата живот, не е просто тенденция или начин да бъдем различни - то е път, който всички ние поемаме всеки ден с малки крачици, със своите малки действия, но в посока с ясна цел. По-добро бъдеще за поколенията след нас!

 

Нашата малка стъпчица, с която безкрайно се гордеем, е предложението ни за вкусна и здравословна сурова торта в бурканче, или нашето Бурканче с Кауза. В него може да откриете определени торти и вкусове, предлагани в лист менюто ни. Може да го съхраните в хладилник до 5 дни и във фризер до 3 месеца (само след час извън него, вече имате готов за консумация суров десерт).

 

Освен, че ще спестим още купища кутии, голяма част, от които няма да достигнат до цикъл на рециклиране, ние предлагаме възвръщаемост от 1 лев на всеки наш клиент, който реши да върне своето бурканче. Вярваме, че нашето Бурканче с Кауза ще има много последователи!

10,00 лв.
Подробно описание +

140-160 грама здравословна сурова торта в бурканче. Съхраняват се във фризера. 

 

Може да изберете един от следните вкусове сурова торта:

А ла Баунти

Торта Ананас

Малинов Чийзкейк

Торта Солен Карамел

Ягодова Торта

Манго и годжи бери

Шоколадова торта с лешници

 

 

 

 

Съхраняват се в хладилник или фризер.

 

Не съдържа глутен, захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

БОНБОНИ С КАКАО И ПОРТОКАЛ

Малка хапка сладост, съхранила в себе си цялата свежест на суровите ядки.

поръчай за празника си

Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед...

суров кето десерт на щастието
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!