Статии

Rawcakes.bg навърши 6

Та ще почерпим по този повод от нашите торти, на 27ми, четвъртък от 19ч. на адреса на работилницата за сурови торти, ул. Милин камък 9

прочети още
Как AI си представя нашите торти

Работим с генератори на съдържание за да си представим как изкуственият интелект си представя нашите торти. Това ни помага да създаваме нови продукти, които да отговарят на съвременните обществени представи, без разбира се да нарушаваме нашите стандарти за качество и основните принципи в използваните продукти за нашите сурови торти и десерти. * без глутен, захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти и без добавена рафинирана захар. Ето няколко варианта с които да се позабавлявате.

прочети още
Торти, бонбони и сладкиши, често наричани "без готварски" (raw) десерти.

Суровите торти, бонбони и сладкиши, обикновено се отнасят към здравословни или безглутенови десерти, които не се приготвят с традиционни методи на готвене, включващи термична обработка. Тези сладкиши са често наричани "без готварски" (raw) десерти.

прочети още
За ядките, семената и накисването

Всички ядки и семена, които използваме в приготвянето на нашите сурови десерти се накисват

прочети още
Матча брауни

Един наистина удивителен здравословен суров десерт, за който си заслужава да бъде казано малко повече. За почитателите на здравословното и пълноценно хранене зеленият, чай матча не е непозната суперхрана. Какво обаче го прави естествена природна храна с хилядолетна история, която има трайно място в традиционната азиатска култура и хомеопатична медицина.

прочети още