Торта Малини с Мента

Вдъхновяваща основа от бадеми, кокос, какао и фурми , която оформя един съвършен блат. Ментов крем с кокосово масло, мед, кашу за енергиен заряд от свежест. Малинов крем със пресни плодове, кашу, кокосово масло за балансиран плодов вкус.

Сурова торта, която е заредена с ухание и живителна сила, един неповторим дует между плод и биле.

45,00 лв.
Подробно описание +

За какво се сещате, когато чуете думата свежест? Плодове и зеленина?

 

Нищо друго не би могло да се сравни с комбинацията от малини и мента. А когато те са представени под формата на торта, тогава съвършенството на вкуса си има ново име. Истинско изкуство е да се постигне баланс между сладост, плодов вкус и аромат от зелената градина.

 

Ментата в суровата торта с мента и малини е незаменима като вкус, но и със своето благотворно въздействие. Това зелено чудо ще набави на организма една голяма доза витамин С, А и манган. Освен противораково действие, ментата е призната и със своите качества на растение, което спомага в битката с излишните килограми. Блатът на суровата торта с малини и мента се приготвя от бадеми, кокосови стърготини,кайсиеви ядки, какао и фурми. Тази наситена основа, дава възможност да се усети съчетанието от чиста шоколадова страст с лекотата на дуета мента-малини.

 

Кремът на основата на кашу с кокосово масло и мед е плътен, но в същото време и достатъчно неутрален за да разгърне богатото ухание на свежи малини и мента в себе си. Два отделни кремови пласта, които се свързват вкусово по между си и хармонират прекрасно с блата. Ментовият крем се отличава с по-голяма интензивност на вкуса, докато този с малините е допълнително обогатен с кокосово масло за повече нежност.

 

Оформена като едно цветно бижу, тортата с малини и мента е подходяща за рожден ден, подарък или като награда за един вкусен и здравословен начин на хранене. Превърнете нея и другите ни сурови торти в част от вашето меню и ще усетите разликата веднага. Приготвен с любов и поднесен по правилен начин, един подобен десерт ще подслади живота ви. С истински вкус и натурални съставки, суровата торта е като живо доказателство. Тя вече не е грях и изкушението може да бъде прието от нас за да му се насладим без да си нанасяме вреда.

 

Съдържа: бадеми, кайсиеви ядки, слънчоглед, фурми, какао, кашу, мед, малини, мента и кокосово масло.

 

Не съдържа глутен, захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.000кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.500кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 750гр.

 

БОНБОНИ С КАКАО И ПОРТОКАЛ

Малка хапка сладост, съхранила в себе си цялата свежест на суровите ядки.

поръчай за празника си

Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед...

суров кето десерт на щастието
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!