Макова торта с банан

Колко класически комбинации познавате и ползвате в кулинарния си свят? А какво ще кажете за нетрадиционна класическа комбинация? В RawCakes.bg и нашите сурови торти е възможно и това.

 

Сурова торта Банани с шоколад – перфектно съчетание! Но добавяме и мак, който не просто се вписва в картинката, но я и създава и допълва по необикновен и нежен начин. В тортата се редуват блат, банани и шоколад, крем и още шоколад отгоре, защото за него винаги може още. Подслаждаме също с мед и фурми.

 

И така имаме уникална комбинация от банан, суров шоколад, разнообразие от ядки и УАУ-крем – свеж, с дъх на лимон и удоволствие. Няма думи за този крем! Или поне не достатъчно, за да го опишат. Ще ви издадем една тайна: той е един от големите ни хитове и вече имаме силен натиск от клиентите ни да го предложим като самостоятелен десерт.

Подробно описание +

Освен с вкус и фибри, маковата торта с банан зарежда с енергия и сила. Тя е мощен укротител на умората и подстрекател на настроението, богата на желязо, витамин B, калий, витaмин C, мaгнeзий, мaнгaн и още цяла плеяда от минерали и витамини.

 

Здраве, настроение, висок имунитeт и красота, но и незабравим вкус – нетрадиционна класика скрита в сурова торта

 

Хранителни стойности в 100г: 1580kJ/377.1kcal

Мазнини: 25.8g, от които наситени:12.1g

Въглехидрати: 30g, от които захари: 20.6g

Белтъчини: 6.1g

 

Не съдържа глутен, захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

БОНБОНИ С КАКАО И ПОРТОКАЛ

Малка хапка сладост, съхранила в себе си цялата свежест на суровите ядки.

поръчай за празника си

Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед...

суров кето десерт на щастието