Кето десерти

Кето десертите са един идеален начин да останете в кетоза, да задоволите апетита си за сладко и в същото време да  добавите още мазнини към вашата кето диета.

Засега сме подготвили няколко здравословни десерта - кето торта и кето бонбони, но работим и върху нови сладки, които скоро да можем да ви предложим. Те пленяват с невероятна сладост, която ще искате да вкусваме отново и отново. С това допълнение към нашето меню искаме да ви покажем, че има различни възможности за похапване на сладки, които са безвредни за организма ни.

 

Кето торта с ягоди

Предлагаме на вниманието ви един уникален десерт, създаден със специалното участие на Георги Любенов. Тази здравословна торта е изключително богата на белтъчини, мазнини, минерали и витамини. Всички те стимулират мозъчната дейност и дават енергия и заздравяват костите и ускоряват метаболизма.

Доказано помагат в ежедневната ни борба за заздравяване на всички процеси в тялото. Тя е един чудесен начин да си подарим нещо сладко и същевременно изключително полезно за организма. Без съмнение е подходящо допълнение към кетогенния режим. Полезна, сладка, вкусна!

Кой може да иска нещо повече от една торта?

 

Кето бонбони

Това е истинско бижу под формата на сърце. Още един здравословен шедьовър, който е съчетание от кокосов крем и фъстъчено масло, подправено със стевия, обгърнал в нежна кремовидна обвивка леко запечения лешник.

Ето само една малка част от ползите, които тези десерти носят - дават необходимата енергия за цял ден, поддържат функцията на най-важните жлези, подобряват скоростта на метаболизма, подсилват мозъчната дейност, набавят витамин Д, грижат се за имунната система, храносмилането и всички жизнени органи.

Можем да ги похапваме сами или в компанията на обичаните от нас хора. А защо не и да подарим от тях на любим човек?

Очаквайте и други вкусове бонбони, както и други полезни десерти - експериментираме с кето шайби ;)

Подреди по
Кето бонбони Сърца

Още един кето шедьовър, уважаеми режимни! Благодарим ви! Така приятно ни изненадахте с отзивите си з

Ново
Кето Шайби
Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед – в добрия смисъл „Силно усеща

Кето торта с ягоди

"Здравейте, Raw cakes! Моля да направите сурова торта за хората на кето режим!" Четем много по

Ново
Цветна Кето Колекция
Цветна Кето Колекция

Представяме ви нашата цветна кето колекция като за Цветница или защото обичате да ви е цветно. Всеки