Ягодова торта с Овесени безглутенови блатове

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова тората с ягоди

Тя е като сбъдната мечта за любителите на овесени ядки. Представяли ли сте си някога, че безглутенови овесени ядки и ягоди, могат да бъдат толкова чаровно комбинирани? С блат от овесени ядки (без глутен), орехи, какао и фурми, крем от кокосов крем, ягоди и мед в комбинация с топинг от ягоди, мед и чия, тази сурова торта ще ви остави без дъх и думи.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Съдържание:орехи, овесени безглутенови ядки (опция с флейки от киноа), кокосови стърготини, какао, фурми. кокосов тахан, ягоди, мед, кокосово мляко, чия.

 

* не съдържа яйца, млечни продукти, глутен, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.120кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.680кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 840гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!