Доставки в страната

Доставки в страната

Вече предлагаме доставки на част от продуктите ни в страната!

Тортите, бонбоните и десертите RawCakes са деликатни изделия и транспортирането им изисква внимание. Това ни накара да ограничим доставките само до София и то от доверени и обучени хора, дори препоръчваме лично взимане от магазина ни. Така гарантираме не само запазване на естетическия вид на изделията, но и спазването на хигиенни норми и срокове на годност.

 

Осъществихме серия от доставки в страната, до клиенти, от които получихме обратна връзка. Ограничихме се до продукти при които няма риск за външния им вид и доставяхме до 24 часа което не противоречи на условията ни за срок на годност.

 

Резултатите са повече от добри и ни позволяват да вярваме, че това е начин да направим Вас, клиентите ни извън София щастливи с нашите здравословни продукти.

 

За сега се ограничаваме до следните продукти: Бонбони, А ла Брауни, Блонди, Фъстъчен Фъч, Матча Брауни, Шайби, Торта в бурканче и Кето лешников крем.

 

Цената на доставката с куриери на Еконт е за сметка на получателя. 

 

Как да поръчате?
Направете поръчката както предлага сайта ни, като в коментарите към нея опишете, че поръчката е за страната. Или още по лесно, изберете страницата на продукт и в Бърза поръчка без формалности изпишете вашия телефон и натиснете бутона [ПОРЪЧАЙ]
Готово - Ние ще се свържем с вас и ще уточним детайлите.

Разбира се, в работно време може да ни търсите за поръчки и на телефона в магазина  088 88 02311 или на E-mail: order@rawcakes.bg

 

Радваме се, че ни харесвате и поръчвате :)

Персонални доставки в София