Чили бонбони

Цена: 9,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Скорошни проучвания показват, че чили бонбоните са любими на всички, които ги опитат – 100%! Единствената алтернатива е да станат ваши фаворити, защото насладата от тяхната консумация е велика

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Сурови чили бонбони

Семпло съчетание на кайсиеви ядки, бадем, какао в три разновидности и фурми щеше да остане обикновено, ако не се беше намесило чилито. Като различните фази на парфюма тези невероятни бонбони първо радват с хрупкава консистенция, след това докосват със свежест и приятна сладост и накрая събуждат сетивата и отварят цялата енергия в тялото. Препоръчваме със следобедно кафе или чай. Хм, препоръчваме с повод и без повод :)

 

Състав: кайсиеви ядки, бадем, какао, фурми, какаово масло, какаови зърна, чили

 

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!