Барчета с Кокос и Шоколад

Цена: 18,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Суров Шоколадов Десерт

Сурово кокосово барче се прави по ваш избор с портокалови корички, мента или натурално кокосов вкус. Съдържа в себе си кокосови стърготини, кашу, чия, мед, кокосово масло. Нежната му обвивка е направена от шоколад Гайо. Той придава един богат и какаов вкус, но ни спестява индустриалните съставки от някой обикновен шоколад. Неподправен вкус за ценителите на здравословното хранене. Харесва се на хора, които са наясно, че живата храна е изпълнена с вкус.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Кокосовото барче може да бъде направено с портокалови корички, свежа мента или натурално кокосово. Съдържа само естествени продукти: кокосови стърготини, кашу, кокосово масло, чия и мед. Шоколада, който ползваме е Гайо (какаови зърна, нерафинирана захар, какаово масло), доказал се с качеството си на българския пазар.

* не съдържа захар, яйца, млечни продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Минимално количество за поръчка - 10бр - 300гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!