Бананова торта с Кокосов крем

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова Бананова Торта

Направена с много любов и блатове от орехи, кайсиеви ядки, фурми и какао. Тази сурова торта е едно истинско сладко изкушение. Тя те приканва да си откраднеш от нея и да се насладиш на кокосовия тахан, банани, мед и ванилия от които се приготвя кремът й. „Карамеленият“ сос от фурми и лешников тахан, както и финалът от кокосов крем и шоколад, дават усещането за пълно щастие от всяка хапка.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Съдържа: орехи, кайсиеви ядки, кокос, мед, фурми, ванилия, лешници, кокосово мляко.


* не съдържа яйца, млечни продукти, глутен, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.200кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.800кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 900гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!