Бананова торта с Босилек и Спирулина

Опитайте нещо различно, защото в тази сурова торта не се съдържат традиционните ядки и масла. С блатове от слънчоглед, кокос и фурми, тортата с босилек и спирулина е вдъхновена от зелената енергия на суперхраните. За майсторското изпълнение на крема, дейно участие взимат бананите в съчетание с кокосов тахан и кокосово мляко, босилекa e в най-свеж вид. За финал е включена и спирулина в състава на това сурово бананово вълшебство.

60,00 лв.
Подробно описание +

Банановата сурова торта с босилек и спирулина е една истинска изненада и вдъхновение. Съчетала в себе си на пръв поглед екзотични продукти, тя постига едно ново ниво на баланс между вкус, визия и аромат. Ако сте пробвали подобно като съставки смути, тази торта ще ви завладее и ще пристрасти напълно вашите рецептори.

 

Съставът на тортата е без участие на ядки и масла, но това позволява на вкусовите качества да се разгърнат в едно по-различно представяне. Суровата бананова торта с босилек и спирулина е едно нежно творение за хората, които ценят здравето и удоволствието. Дали ще запазите този вкус и всички ползи само за себе си или ще я споделите с любими хора, това е въпрос на усещане.

 

Предупреждаваме ви, че е напълно възможно да не желаете да се разделите с нито трохичка от тази сурова торта. Да кажем няколко думи за звездата в настоящото ни изкушение – спирулината. Тя е представител на суперхраните и нейното място тук съвсем не е случайно. Освен, че влагаме поне по една зареждаща, суперсъставка във всяка торта, ние държим на това, този компонент да е с доказано благотворно въздействие. Спирулината (в изсушен и прахообразен вид) е добавена като елемент, който ще подсили имунитета и ще зареди тялото с още от така важните витамини, минерали, каротиноиди и протеин. Ние разчитаме на чист продукт с доказан произход за да бъдем сигурни в добрите крайни резултати и неподправен вкус. Малките, но безценни водорасли са поднесени в съчетание на което не може да устоите.

 

Изпълнената със свежест трилогия банани – босилек – кокос, дава усещането за вкус, докато спирулината носи дозата от наситен заряд. Тези малки бактерии (защото спирулина не е едно растение/водорасло, а са две бактерии в обобщено понятие) имат едно безценно свойство, те пречистват тялото от тежки метали и помагат за неговото възраждане. Банановата ни торта с босилек и спирулина е още едно доказателство в полза на твърдението, че истинската и живителна храна, има богат и прекрасен вкус.

 

Съдържание: кокосов тахан, банани, фурми, кокосово мляко, кокосови стърготини, слънчоглед, босилек, спирулина.

 

*Тортата се съхранява се в хладилник.

*Украсата на нашите торти е примерна и може да се различава от снимката!

 

Не съдържа яйца, млечни продукти, глутен, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.200кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.800кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 900гр.

БОНБОНИ С КАКАО И ПОРТОКАЛ

Малка хапка сладост, съхранила в себе си цялата свежест на суровите ядки.

поръчай за празника си

Кето Шайби

Внимание! Само за ценители! Удря ви като шайба на лед...

суров кето десерт на щастието
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!