Бананова торта с Босилек и Спирулина

Цена: 45,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Сурова торта без ядки и масла

 

Опитайте нещо различно, защото в тази сурова торта не се съдържат традиционните ядки и масла. С блатове от слънчоглед, кокос и фурми, тортата с босилек и спирулина е вдъхновена от зелената енергия на суперхраните. За майсторското изпълнение на крема, дейно участие взимат бананите в съчетание с кокосов тахан и кокосово мляко, босилекa e в най-свеж вид. За финал е включена и спирулина в състава на това сурово бананово вълшебство.

Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Банановата сурова торта с босилек и спирулина е една истинска изненада и вдъхновение. Съчетала в себе си на пръв поглед екзотични продукти, тя постига едно ново ниво на баланс между вкус, визия и аромат. Ако сте пробвали подобно като съставки смути, тази торта ще ви завладее и ще пристрасти напълно вашите рецептори.

 

Съставът на тортата е без участие на ядки и масла, но това позволява на вкусовите качества да се разгърнат в едно по-различно представяне. Суровата бананова торта с босилек и спирулина е едно нежно творение за хората, които ценят здравето и удоволствието. Дали ще запазите този вкус и всички ползи само за себе си или ще я споделите с любими хора, това е въпрос на усещане.

 

Предупреждаваме ви, че е напълно възможно да не желаете да се разделите с нито трохичка от тази сурова торта. Да кажем няколко думи за звездата в настоящото ни изкушение – спирулината. Тя е представител на суперхраните и нейното място тук съвсем не е случайно. Освен, че влагаме поне по една зареждаща, суперсъставка във всяка торта, ние държим на това, този компонент да е с доказано благотворно въздействие. Спирулината (в изсушен и прахообразен вид) е добавена като елемент, който ще подсили имунитета и ще зареди тялото с още от така важните витамини, минерали, каротиноиди и протеин. Ние разчитаме на чист продукт с доказан произход за да бъдем сигурни в добрите крайни резултати и неподправен вкус. Малките, но безценни водорасли са поднесени в съчетание на което не може да устоите.

 

Изпълнената със свежест трилогия банани – босилек – кокос, дава усещането за вкус, докато спирулината носи дозата от наситен заряд. Тези малки бактерии (защото спирулина не е едно растение/водорасло, а са две бактерии в обобщено понятие) имат едно безценно свойство, те пречистват тялото от тежки метали и помагат за неговото възраждане. Банановата ни торта с босилек и спирулина е още едно доказателство в полза на твърдението, че истинската и живителна храна, има богат и прекрасен вкус.

 

Съдържание: кокосов тахан, банани, фурми, кокосово мляко, кокосови стърготини, слънчоглед, босилек, спирулина.

 

* не съдържа яйца, млечни продукти, глутен, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.200кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.800кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 900гр.

Доставка

Нашата сурова торта е нежен и деликатен продукт. Доставката и изисква внимание и правилно съхранение.

 

Имаме готовност да доставим сурова торта за вас в рамките на град София. За целта е необходимо да направите поръчка на тортата или тортите до 12 часа на предишния ден за да може да приготвим вашата торта да ви влючим в графика за доставка.

 

Препоръчваме обаче, ако имате възможност да вземете лично своята сурова торта от магазина ни на бул.Цар Борис III 90. Така ще сме сигурни във вида в който ви я предаваме и ще ви дадем лично инструкции как да я съхранявате.

 

Доставки правим при поръчка над 30.00 лева. За по-малки, моля ви да взимате поръчката си от магазина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!