За нас

Суровите торти не са простo един модерен вид десерт. Те носят в себе си различа философия и усещане за вкус, което никое изделие на масовото производство не би могло да даде. Здравословни, богати по състав и в същото време натурални, подобни десерти превръщат обичта към сладкишите в полезно увлечение.
 
Представяте ли си как една торта би могла да бъде колкото вкусна, толкова и полезна? Ако разгледаме продукти като: бразилски орехорехикашуфурми, био портокалимедкокосово масло, брашно от рожков и био какао, ще намерим множество ползи, които не се изразяват само в удоволствие за сетивата. Малко хора си дават наистина сметка, колко голяма влияние върху здравето и външния вид оказва храната. А колкото по-подбрана и качествена е тя, толкова повече ни зарежда във всяко едно отношение.
 
Да вземем за пример бразилските орехи и техните ползи за организма в една балансирана диета. Тези „вълшебни“ ядки са събрали в себе си истинската концентрирана сила. Те дават нужното количество селен на организма чрез две (във всяко парче торта) или три орехчета на ден. По този начин ще бъдем сигурни, че даваме всичко необходимо и съдействаме успешно на имунната си система. Чрез бразилските ядки, ние се грижим и за своята красота отвътре за да придобие тя и свой външен израз чрез по-силната коса и красивата кожа. Особено големи са ползите за здравето на дамите – за репродуктивните способности, безпроблемна бременност, правилно работеща щитовидна жлеза и още много други. Мярката е от изключително значение, защото прекаляването с нищо не е полезно за нас и ограбва удоволствието от момента.
 
Качествената сурова торта се познава не само по природосъобразните продукти в нея. Деликатното съобразяване и спестяването на съставките от животински произход в състава й са също важни елементи. Не е необходимо да четете или търсите още много информация, опитайте ги и се убедете сами!