Количка

0 артикула
Начало Сурови Плодови ТортиТорта Малини с Мента

Торта Малини с Мента

Цена:39.00лв.
  • Тегло:
    1.000 кг

Вдъхновяваща основа от бадеми, кокос, фурми и сурово какао, която оформя един съвършен блат. Ментов крем с кокосово масло, мед, кашу за енергиен заряд от свежест. Малинов крем със пресни плодове, кашу, кокосов крем и масло за балансиран плодов вкус.

Сурова торта, която е заредена с ухание и живителна сила, един неповторим дует между плод и биле.

Размер на суровата торта:Размер на тортите

Поръчай предварително и суровата торта ще е готова на следващия ден

Брой:+-
Торта Малини с Мента
Торта Малини с МентаТорта Малини с МентаТорта Малини с Мента

За какво се сещате, когато чуете думата свежест? Плодове и зеленина?

 

Нищо друго не би могло да се сравни с комбинацията от малини и мента. А когато те са представени под формата на торта, тогава съвършенството на вкуса си има ново име. Истинско изкуство е да се постигне баланс между сладост, плодов вкус и аромат от зелената градина.

 

Ментата в суровата торта с мента и малини е незаменима като вкус, но и със своето благотворно въздействие. Това зелено чудо ще набави на организма една голяма доза витамин С, А и манган. Освен противораково действие, ментата е призната и със своите качества на растение, което спомага в битката с излишните килограми. Блатът на суровата торта с малини и мента се приготвя от бадеми, кокосови стърготини, фурми и сурово какао. Тази наситена основа, дава възможност да се усети съчетанието от чиста шоколадова страст с лекотата на дуета мента-малини.

 

Кремът на основата на кашу с кокосово масло и мед е плътен, но в същото време и достатъчно неутрален за да разгърне богатото ухание на свежи малини и мента в себе си. Два отделни кремови пласта, които се свързват вкусово по между си и хармонират прекрасно с блата. Ментовият крем се отличава с по-голяма интензивност на вкуса, докато този с малините е допълнително обогатен с кокосов крем за повече нежност.

 

Оформена като едно цветно бижу, тортата с малини и мента е подходяща за рожден ден, подарък или като награда за един вкусен и здравословен начин на хранене. Превърнете нея и другите ни сурови торти в част от вашето меню и ще усетите разликата веднага. Приготвен с любов и поднесен по правилен начин, един подобен десерт ще подслади живота ви. С истински вкус и натурални съставки, суровата торта е като живо доказателство. Тя вече не е грях и изкушението може да бъде прието от нас за да му се насладим без да си нанасяме вреда.

Нови продукти