Количка

0 артикула
Начало Сурови Плодови ТортиТорта с Боровинки и Кокосов крем

Торта с Боровинки и Кокосов крем

Цена:42.00лв.
  • Тегло:
    1.200 кг

Сурова плодова торта с Боровинки

Началото се поставя с блатове от орехи, кайсиеви ядки, кокосови стърготини и фурми. Следва крем от кашу, боровинки, лимон, кокосов крем, мед и асай бери. Торта, която е богата на супер храни и дава 100% вкус с всяка малка хапка.

Размер на суровата торта:Размер на тортите

Поръчай предварително и суровата торта ще е готова на следващия ден

Брой:+-
Торта с Боровинки и Кокосов крем
Торта с Боровинки и Кокосов кремТорта с Боровинки и Кокосов кремТорта с Боровинки и Кокосов крем

Да направиш нещо по-добро от почти пълно съвършенство, това е истинско предизвикателство.

Тортата с боровинки и кокосов крем е едно изкушение с напълно обновен и различен облик. Вкусът и полезното въздействие са на преден план. Но новата визия с два блата и шоколадова украса, дават едно по-пълно усещане за върховен десерт.

 

От там идва любовта, от едно вълшебно съчетание между вкусове, което събужда емоция, еуфория, копнеж и нежно удоволствие. От чиста любов към истинската храна и всяка фина хапка.

 

Орехи, кайсиеви ядки, фурми, овесени ядки (от тези без глутен) и кокосови стърготини, са съставките на всеки блат в тази сурова изкусителка. Кремът е направен от фината комбинация на кашу, кокосов тахан, боровинки, кокосово масло, мед, лимон и асаи бери. Шоколадовият финал е в напълно наш стил.

 

Тук, както и във всички наши продукти, ние влагаме много любов и внимателно обработени ядки. Те са предварително накиснати за определено време, което е специфично за всеки отделен вид ядки.

 

Технологичната прецизност е от детайлите, които гарантират не просто качество на суровите торти, а и нейното богатство за здравето.

 

Суровата торта с боровинки и кокосов крем е един прекрасен избор на десерт с хидратиращо действие. Тя има богат и плътен вкус, естествен аромат и носи наслада за всички сетива. Нещо повече, събужда у вас копнеж за натурална и жива храна. С нея ще сте сигурни винаги, че удоволствието носи полза на здравето и истинска храна за тялото.

 

Само, когато успеем да превърнем храната в празник и духовно изживяване, тогава ще успеем да получим всичко безценно от нея и тялото да ни благодари с мечтаната форма.

 

Всяка промяна започва отвътре, с малка крачка, с деликатна хапка и с ясното желание за нещо по-добро. Пристъпете към промяната с торта боровинки и кокосов, усетете я и я вкусете за да бъдете тотално завладяни. 

 

Съдържа: орехи, кайсиеви ядки, слънчоглед,  кокосови стърготини, безглутенови овесени ядки, фурми, кокосово масло, кашу, кокосов такан, лимон, боровинки, мед, асаи бери.

* не съдържа яйца, млечни продукти, глутен, изкуствени оцветители и консерванти.

Нови продукти